Două întâlniri cu doi scriitori foarte faini

După cum bine știți, sâmbătă, de la ora 17, în Librăria Bastilia, o să fie o întâlnire cu scriitoarea iraniană Marjane Satrapi. Cum Persepolis mi-a plăcut la nebunie, o să fiu acolo, în primele rânduri. Nu mai vine 😦

Iar apoi, pe 27 februarie, la Ateneu, va avea loc o discuție între Amos Oz și Gabriel Liiceanu. Mi-ar plăcea să iau un autograf a doua zi, când o să fie lansarea seriei „Amos Oz” la Librăria Humanitas Kretzulescu, dar nu știu dacă o să pot intra (mi-e foarte vie în amintire mulțimea care s-a strâns când a dat Herta Müller autografe…). Oricum, la Ateneu mă duc.

Ce bine începe anul!

13 thoughts on “Două întâlniri cu doi scriitori foarte faini

 1. Buna ziua! De mult citesc blogul asta, dar inca nu mi-am luat inima in dinti sa comentez pe el. Chiar ma gindeam cu invidie la intilnirea cu Marjane Satrapi, ca eu locuiesc la jumatate de glob distanta! pacat ca nu mai vine.
  Dar sa iei notite la intilnirea cu Amos Oz – este unul dintre preferatii mei si tare mult as vrea sa fiu acolo.

 2. @dragoș: am văzut și eu că nu mai vine 😦

  @vio: să fii invidioasă doar pe jumătate 😛

  @Oana: sper că nu te-am speriat eu cu ceva de abia acum ai comentat 🙂 Poate ai noroc și o să fie înregistrată întâlnirea și o să o poți vedea imediat după ce va avea loc. Dacă nu, sigur o să se scrie mult despre ea (promit să iau notițe).

 3. Nu, nu m-ai speriat cu nimic, imi place foarte mult blogul si avem foarte multe in comun in ceea ce priveste preferintele literare.
  Dra asa sint eu, mai sfioasa :-)

 4. Buna,
  si eu iti citesc blogul de ceva timp, am si lasat un comentariu la Lumea vazuta de Garp. Daca tot este ziua nou-venitilor, sper sa ma primesti si pe mine in club:)

 5. De fapt, lasa, renunt sa mai intru in club..Este destul de deranjant sa postezi pe blogul cuiva si sa nu primesti raspuns cu atit mai mult cu cit pe blogul respectiv nu prea se inghesuie nimeni..Probabil ca sint suficiente motivele pentru care te simti obosita, frustrata si cum te mai lamentezi tu.

 6. @Diana: /:) Huh? Scuze, nu știam că trebuie să fac sluj în fața cititorilor. Până la urmă e blogul meu, răspund când pot și când am chef. În plus, nu te obligă nimeni să lași comentarii și nu m-am angajat nicăieri să răspund după 5 minute. Mai uită-te și la alte posturi și o să vezi că nimeni nu a sărit ca ars că nu i-am răspuns la comentariu asap.

 7. Sper ca intalnirea cu Amos Oz sa fie faina si sunt sigur ca o sa apara pe undeva sa o putem vedea. Am pe lista ‘poveste despre dragoste si intuneric’ de ceva vreme, dar nu am apucat sa o citesc; am citit altele de la el.
  Cat despre Diana…. hehehe are tupeu fata :))

 8. @gabo: Vai, „Poveste despre dragoste și întuneric” e așa de faină! Și tristă… Am mai citit „Cutia neagră”, care mi-a plăcut la fel de mult. Sigur o să pună cei de la Humanitas sau de la TVR filmarea undeva (cea de la Herta Müller a apărut f repede după discuția de la Ateneu). Cât despre tipa aia, dacă ai fi văzut celelalte comentarii, n-ai mai fi spus că are tupeu, ci că e o nesimțită. Totul are o limită.

 9. @Andreea: și eu, și eu 🙂 Mi-ar plăcea să facem cunoștință dacă mă vezi prin mulțime 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s