Două ore la Gaudeamus

Nu am avut chef de Gaudeamus. Sunt într-o pasă proastă din care nu m-a scos nici târgul de carte. În afară de două-trei lansări nu m-a interesat nimic, iar cărțile care au apărut acum nu m-au dat nici ele pe spate. Prin urmare, nu mi s-a părut esențial să mă învârt toată ziua prin târg. Știam ce voiam să cumpăr, știam câți bani aveam, așa că am mers, am cumpărat, m-am întors acasă.

Am vrut să-mi iau doar cărți scrise de autori români și așa am făcut. (Pe primele două de sus + Patria mea A4 le fac cadou, iar Herta Müller e aproape româncă :D) Nu-mi vine să cred că am dat așa de mulți bani pe așa de puține cărți… dar, noah, susțin literatura română 🙂

Singurele lucruri faine la Gaudeamusul ăsta au fost standurile editurilor Vellant și Curtea Veche. Cochete, frumoase, occidentale. Pe la așa standuri să te tot învârți!

M-am întâlnit cu oompaCapricornk și cu Liviu și am ratat-o la mustață pe White Noise 😦 În rest, am mai schimbat câte-o vorbă, două, cu altă lume faină și cam atât. În mai puțin de două ore aveam geanta plină cu cărți și portofelul gol. Era timpul să plec acasă.

4 thoughts on “Două ore la Gaudeamus

  1. ooo, ce bine ca ti-ai luat cartile lui Dan Coman si O. Nimigean, sa scrii despre ele, te rog eu! eu nu-mi iau niciodata Poliroame si CR de la targ, fiindca sunt mult mai ieftine daca le comand de pe site (si intotdeauna imi trebuie mai mult de doua-trei cumva!); spor la citit, ma bucur ca ne-am vazut! :)

  2. @capricornk13: da, și eu sunt foarte curioasă cum sunt, dar asta nu înseamnă că o să le citesc repede. Cât despre reduceri/cumpărat de pe net etc, în afară de cărțile în engleză, pe toate celelalte le iau din libării/târguri de carte. Mi se pare… impersonal să le comand :))

    Da, și mie mi-a părut bine și mi-ar fi plăcut să fi stat mai mult în povești, dar nu te pui cu my wild mood swings 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s