Macab….ă?

Azi am cerut ceai Macabray în loc de ceai Macabeo :)) S-a uitat puţin ciudat la mine tipa de la casă, noroc că am văzut borcanul cu numele corect al ceaiului în spatele ei şi m-am corectat. E un semn că trebuie să-mi comand o carte de-a lui Gaiman pe care nu am citit-o încă. Mă gândesc să iau seria  Sandman, dar nu stiu cu care să încep.

Până una-alta, am primit primul cadou de Crăciun pe anul ăsta: bilet pentru mâine la întâlnirea cu Salman Rushdie 🙂 De-abia aştept să merg! Mulţumesc, Vasile ;))

10 thoughts on “Macab….ă?

 1. nu am prins 😦 am ajuns la 11 45 la odeon si se terminasera. am venit si pe la 6 sa vad daca exista vreo alternativa pt cei mai putin norocosi ca mine,dar nu am stat. m a cam scarbit situatia.de acum o sa merg cu o ora doua inainte de deschiderea caselor de bilete cand vor mai fi evenimente similare :)) 8-|

 2. yea…me metropotam scrie ca s ar fi dat numai cate 2 bilete de persoana.dar mi e greu sa cred ca in 10-15 minute s ar fi epuizat daca se respecta chestia asta.en fin.astept blog cu pareri and related 😛 macar asa sa re-enact the event :))

 3. Adevarul e ca au fost si multe locuri rezervate dinainte 🙂 Poate de asta…

  Vezi ca am scris, intra pe pagini principala 🙂

 4. Cum adică nu ştii cu care Sandman să începi? Păi cu primul, că e o poveste, are o cronologie. Ordinea – în caz că nu reiese de pe book depository – e asta:
  1. Preludes and Nocturnes
  2. The Doll’s House.
  3. Dream Country
  4. Season of Mists
  5. A Game of You
  6. Fables and Reflections
  7. Brief Lives
  8. Worlds’ End
  9. The Kindly Ones
  10. The Wake
  Dacă sunt pisăloagă şi-ţi zic un lucru pe care deja îl ştii îmi cer scuze, dar te previn că sunt benzi desenate, nu romane. Ceea ce nu le împiedică să fie foarte mişto – de fapt mie aşa mi-a căzut cu tronc Gaiman, dând de Sandman, şi sunt, până azi, de părere că acolo îşi dă măsura talentului şi nu în romane.

 5. @ dreamingjewel: Uite că nu ştiam 🙂 Şi, recunosc, nici nu m-am documentat prea bine. Mă gândeam că Sandman e ca şi Discworld-ul: există o ordine a apariţiei, dar nu trebuie musai respectată 🙂

  Merci mult de lămurire. Următoarea comanda la Bookdepository o să fie pentru Preludes and Nocturnes 🙂

 6. Ordinea trebuie respectată, pentru că, deşi la început par poveşti disparate, lucrurile se îndreaptă într-o direcţie anume.
  Sper să-ţi placă.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s