Hmmm

Dacă la FILB nu am avut de ce să mă plâng de organizare, ba mai mult, plecăciuni celor trei care se ocupă de festival (Oana Boca, Bogdan Alexandru Stănescu şi Vasile Ernu), acum sunt cam dezamăgită în ceea ce priveşte venirea lui Rushdie în România.

Citez din comunicatul de presă Polirom:

Accesul publicului este liber, dar intrarea se face pe baza unor tichete de acces, care pot fi procurate de la Casa de bilete a Teatrului Odeon in ziua evenimentului (marti, 24 noiembrie, incepind cu ora 11.30).

Adică e gratis, dar tot cu bilet se intră. Şi acum mă întreb: oare o să fie coadă la casa de bilete încă înainte de ora deschiderii? Oare dacă ajung la 12 mai găsesc bilete? Pot să iau bilet şi pentru încă un prieten, doi, trei, patru? Şi dacă nu apuc să trec înainte de începerea evenimentului pe la Odeon, asta înseamnă că trebuie să mă mulţumesc cu poveştile norocoşilor care au reuşit să-şi ia bilet?

Sincer, aş fi preferat să nu fie gratis, ci pe bani. Să se pună biletele în vânzare cu 1-2 săptămâni înainte, să mă duc frumos într-o după-amiază şi să cumpăr bilete pentru toată lumea. Uşor şi civilizat.

Dar noah, până la urmă tot o să fac cumva rost de “tichet”, nu ratez un aşa eveniment.

6 thoughts on “Hmmm

 1. Le-o fi fost teamă că, dacă va fi cu intrare plătită, nu se va umple sala? Chiar nu cred c-ar fi fost cazul, dacă preţul ar fi fost unul modic – 25 de lei, să zicem.
  Aşa-i că vei încerca să faci rost de un tichet şi pentru mine? Mi-e teamă că nu voi putea lipsi de la birou suficiente ore cât să stau la coadă pentru bilet – îmi imaginez că va fi ceva în genul înghesuielilor din Black Friday.

 2. Da, chiar e aiurea… Pentru ca eu sunt la facultate de la 9 la 16, deci cred ca-mi iau adio de la seara aia. Eu intentionam sa vin direct… (Nu cred ca vei putea sa iei mai multe.)

 3. @ oompa: Zău că nu ştiu de ce au ales metoda asta 😦 Normal că o să încerc să îţi iau şi ţie tichet, stai liniştită!

  @ Liviu: te trec şi pe tine pe listă 🙂 Şi cum adică să nu poţi să iei mai multe? Da’ ce, are toată lumea timp să fugă de la serviciu şi să stea la cozi?

  Ştiţi la ce mă gândeam? Dacă o să se facă bişniţă cu aceste tichete? Să te abordeze un nenea cu burtă şi geacă roasă de piele în faţa Odeonului şi să-ţi şoptească în ureche: “Domnişoara, avem bilete la Ruşdi! Ieftin, domnişoara! 15 lei!” :))

 4. N-ar fi exclus :)) In Romania deja nimic nu mi se pare exclus…
  Multumesc:) Atunci mai pastram marti legatura.
  PS: Nu m-ar mira sa zica la “Salam Ruşdi” :))

 5. se pare că nu sunt singura care își face griji pt seara cu Rushdie.eu o sa merg de dimineață dar mă tem că nu prea se va respecta ceea ce zice comunicatul. cine știe ce pile are la teatru și își rezervă din timp bilete.iar afacerile nu sunt excluse. până la urmp e un eveniment serios, care va fi mediatizat. de ce să nu se exploateze asta?uff

 6. @ Liviu: variant ta e şi mai bună :)) Îţi spun marţi pe la prânz ce am rezolvat 🙂

  @ maria: poate că Rushdie nu e de acord cu asta sau poate că Poliromul pur şi simplu nu vrea bani de pe urma vizitei lui, ceea ce e nobil si fain, doar că dacă tot nu poate lumea să-l vadă, de ce să-l mai aducă? 😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s