O vreau!O vreau!O vreau!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Nu pot sa cred ca o carte pe care o vreau de un an a fost tradusa la noi relativ recent, iar eu doar azi mi-am dat seama de asta!!!

Anul trecut, la European Borderlands, ma indragostisem de un fragment din cartea lui György Dragoman. L-am si intrebat daca ii va aparea cartea in RO, dar nu a stiut sa imi spuna.

Buuun, intre timp m-am indragostit de alte carti, am avut alte obsesii, dar tot ma gandeam la ea. Asa, ca si cu un tip misto pe care il cunosti la un concert, vorbiti toata noaptea, apoi nu va mai vedeti niciodata, dar tu tot te mai gandesti la el, din cand in cand.

Moving on. Citisem la Dragos pe blog ceva despre un scriitor maghiar tradus in romana, dar nu am dat mare atentie postului. Nu imi parea cunoscut numele tipului. Asta pana azi, cand am vazut articolul din Suplimentul de cultura si l-am recunoscut in poza. Nu mai e nevoie sa spun ca am sarit in sus de bucurie, ca l-am sunat pe Dragos sa-l intreb daca e vorba despre un copil in carte si ca abia m-am mai calmat, dar ca deja visez la cum o sa plec de la targ cu cartea-n geanta.

Regele alb va fi prima pe care o sa o cumpar, am spus! Ah, teh love! :X

3 thoughts on “O vreau!O vreau!O vreau!

  1. la polirom au tradus niste chestii maghiare destul de misto si la curtea veche s-a anuntat o carte de peter esterhazy pe care o asteptam de muuuulta vrema, mai ca voiam sa mi-o iau in engleza.

  2. @ dragos: multam, o sa ma uit dupa ce trece nebunia cu targul 🙂

    @ meropi: am Tihna, dar inca nu am citit-o. Ce imi recomanzi?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s