Good omens

Intr-un final, am reusit sa termin de citit cartea asta. Mi-e si rusine de cat timp am tot citit-o. Mi se intampla ca unele carti sa nu le pot termina in 2-3 zile, indiferent cat de mult mi-ar placea. De ce? Habar n-am :-??

Contrar tuturor asteptarilor, cartea nu prea m-a impresionat 😦 Credeam ca o sa fie altceva, ca, deh, e scrisa de Pratchett si Gaiman. Nu pot sa spun ca nu mi-a placut sau ca abia am asteptat sa scap de ea, dar ma asteptam la mai mult de la aceasta colaborare.

Povestea in sine e misto – sfarsitul lumii, lupta dintre Bine si Rau, batalia care e castigata de oamenii :D; personajele sunt dintre cele mai diverse – un inger, un drac, niste pusti, Antichristul, urmasa unei vrajitoare, un tip care strica toate aparatele electrice pe care pune mana etc. Evident, cartea are pasaje de un comic nebun, dar mai mult in prima parte; sper sfarsit parca cei doi nu prea mai aveau chef sa fie funny.

In loc de concluzie: am citit carti mult mai bune scrise doar de Pratchett si am citit carti care mi-au placut mult mai mult scrise doar de Gaiman. O sa ma rezum doar la one-author books.

Ps. Merci, Spadez, pentru carte 🙂

4 thoughts on “Good omens

  1. Trebuie sa recunosc ca si pe mine m-a cam dezamagit “Good Omens”. Parca ii lipseste ceva. Cum ai zis si tu, porneste bine, dar pierde din energie pe drum. Mi s-a parut foarte bine construita prietenia dintre inger si drac. In rest, pustii au fost plictisitori, inclusiv Spawn of Satan.

  2. Pingback: Good Omens « There was another life that I might have had, but I am having this one

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s