In sfarsit!

Inca sunt in vacanta si nu aveam de gand sa scriu aici, dar am fost foarte incantata sa aud ca Cezar Paul-Badescu are blog. YEEEEEY! :D/ Bine ai venit,Cezar!

9 thoughts on “In sfarsit!

  1. @ Cezar: nu conteaza de cat timp scrii, cum scrii. Asa ca tot eu sunt aia mica 😛

    @ dragos: uhm, am incercat sa citesc 😀 Am recitit Baiuteii, am terminat In pielea unui leu – Michael Ondaatje si am citit jumate din Cruciada copiilor. Dar, avand in vedere ca am fost mai mult pe drumuri, nu prea am avut timp si chef sa citesc. Stiu, e rusinos, dar recuperez eu dupa ce vin din vacanta 🙂

  2. Ok. Te inteleg cu Cruciada copiilor, desi pe mine m-a tinut cu sufletul la gura. Dar n-am citit Baiuteii – e chiar asa de buna? Mai ca Degetelele?

  3. Paaaai, si mie imi place Cruciada, doar ca nu e deloc o carte de vacanta, adica nu e de citit pe bucati, 5 minute in compartiment, 10 pe hol, 20 in metrou etc 🙂 O sa ii acord atentia care i se cuvine, promit.

    Cat despre Baiuteii si Degete mici, sunt doua carti complet diferite. Baiuteii e o carte vesela, frumoasa, pe care o citesti doar cu zambetul pe buze [cel putin asa e la mine], pe cand Degete mici e o carte serioasa. Eu asa le vad.

  4. Pingback: Ghici? « Gramo’s World

  5. Am citit Cruciada copiilor.O consider o carte foarte buna,despre actualitatea romaneasca.Florina Ilis spune ca a scris-o foarte usor.Este o autoare de anvergura si de viitor.

  6. ionuca, stii ca atunci cand ajungi la bucuresti o sa-mi imprumuti baiuteii si degete mici…nu-i asa? ;;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s