High fidelity inainte de vacanta

Cartea asta a fost minunata! Mi-a placut limbajul personajelor – cum ar spune englezii “day to day talk”, mi-a placut faptul ca Rob era obsedat de muzica si topuri, mi-a placut ca intamplarile pareau verosimile si mi-a placut finalul 🙂 Nu stiu cum e traducerea, dar in engleza suna incredibil de bine! Trebuie sa mai citesc ceva de Hornby ca sa vad daca imi place el, ca scriitor, sau doar cartea asta. Iar daca ar fi sa fac un top 5 cu cele mai faine carti pe care le-am citit in ultimele luni, High Fidelity sigur s-ar numara printre ele 🙂

In alta ordine de idei, maine plec spre mare. Ma opresc vreo 2 zile in Bucuresti, stau o saptamana la mare, apoi inca o zi in Bucuresti, ca in final sa ajung la Rosia Montana si inapoi in Baia Mare. Sunt un pic suparata ca nu m-a lasat mama sa iau prea multe carti cu mine [am 7, dar de unde sa stiu eu de ce o sa am chef atunci?!]. M-am linistit cand mi-a spus ca pot sa-mi cumpar carti din Bucuresti daca cred ca nu o sa-mi ajunga astea. O sa trec pe la Noi sa vad daca au Bastarda Istanbului si sa vad ce carti la reducere mai gasesc. Oricum, este libraria Humanitas si in Vama [din cate am inteles], iar anul trecut a fost un cort de la Librariile Humanitas si la Rosia Montana; sigur nu raman in pana de carti.

Sper sa revin bronzata si cu amintiri faine, ca odihnita sunt destul 🙂

5 thoughts on “High fidelity inainte de vacanta

 1. pacat ca nu te uiti la filme… cartea asta are parte de o ecranizare excelenta (spre deosebire de celelalte carti ale lui Hornby) si filmul asta e my break-up movie, ma uit la el dupa fiecare despartire. e atat de revigorant sa vezi cum altii sufera mai multe decat tine. cand incepe genericul de final sunt pregatit sa merg mai departe… spre urmatoarea revedere a filmului

 2. Eu acum am venit de la mare. Mi-am luat de la libraria din Carrefour Constanta “Bastarda Istanbulului”, asa ca daca nu faci rost de ea pot sa ti-o dau cand te intorci. Chiar e o carte buna!
  De Nick Hornby ma asteapta sa o citesc “Turnul sinucigasilor”, cred ca va urca putin pe lista de asteptare in urma recomandarilor de aici.
  Scriai ceva mai demult de cartea lui Kundera “Insuportabila usuratate a fiintei”, o am si pe aceasta daca o doresti. Vorbim cand te intorci.
  Sa ai o vacanta minunata!

 3. M-a surprina si m-a binedispus finalul din comentariul lui Dorin:
  “cand incepe genericul de final sunt pregatit sa merg mai departe… spre urmatoarea revedere a filmului”
  Go on ! 🙂

 4. Pingback: How to be Good Rainbow Books

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s